rss

F1: McLaren, a doua echipa care si-a prezentat masina pentru 2010

 1. 29/01/2010
 2. Tags: F1, Formula 1, McLaren F1, Mclaren mercedes, McLaren MP4-25
  Vezi toate fotografiile (5)

  Dupa Ferrari, McLaren si-au lansat si ei masina cu care vor concura in 2010. In ciuda divergentelor pe care le-a avut cu Mercedes, echipa britanica pastreaza culoarea argintie - traditionala deja pentru monoposturile McLaren.

  Desi culorile sunt aceleasi, monopostul MP4-25 este foarte diferit fata de masina de anul trecut, dupa cum a remarcat chiar Lewis Hamilton. Intocmai ca si la Ferrari F10, privind McLaren-ul MP4-25 se observa cu usurinta partea frontala inspirata de monopostul Red Bull din 2009. Uimitoare sunt si dimensiunile masinii - care a intrat cu greu in lifturile fabricii, dupa cum afirma Martin Whitmarsh -, si decizia britanicilor de a fixa o "aripa de rechin" deasupra compartimentului motor, solutie prezenta pentru prima data pe un monopost McLaren.

  Si, tot ca si Ferrari F10, McLaren MP4-25 este dotat cu un difuzor de aer dublu, cu un design ce il situeaza la limita regulamentului.

  Mercedes-Benz s-a retras din parteneriatul cu McLaren, dar va ramane furnizor de motoare cel putin pana in 2012. Cu toate acestea, logo-ul si numele producatorului german se vor regasi in continuare pe masinile echipei infiintata de Bruce McLaren, intocmai ca si culoarea argintie, despre care Whitmarsh, boss-ul insularilor, spune ca "este culoarea brandului McLaren, functioneaza atat pentru partenerii nostri, cat si pentru noi".

  Vizualizari: 1252
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »