rss

Exercitiu de design: Lambo Ankonian Concept, un Reventon mai agresiv

  1. 15/12/2009
  2. Tags: ankonian concept, Concept, Lamborghini, lamborghini ankonian, Reventon
    Vezi toate fotografiile (14)

    Daca Batman ar exista cu adevarat, cu siguranta ar face tot posibilul sa-si schimbe bolidul cu care lupta pentru a-i proteja pe locuitorii orasului Gotham. Asta pentru ca un tanar designer german a realizat acest concept, Lamborghini Ankonian, care pare un amestec intre Reventon si celebrul Batmobil.

    Slavche Tanevsky, student la Universitatea din Munchen, a decis sa duca la un alt nivel designul exceptionalului supercar italian, dandu-i o nota mult mai agresiva si un aspect unic. Ankonian se incadreaza in clasa modelelor GT si abordeaza din punct de vedere estetic, atat linii curbe, cat si suprafete in unghiuri.

    Prototipul imaginat de Tanevsky dispune de tehnologie OLED (Organic Light-Emitting Diode). Aceasta este o componenta electronica, o folie foarte subtire luminoasa realizata dintr-un material organic semiconductor. Comparativ cu LED-urile, OLED-urile sunt mai ieftine, neavand nevoie de un monocristal scump, insa eficienta si lumina produsa de acestea sunt mai scazute, la fel si durata de functionare.

    Rezultatul obtinut de Tanevsky este un automobil ce ar putea reprezenta pe viitor o sursa de inspiratie pentru scenaristii filmelor fantastice cu super-eroi, de ce nu chiar pentru o noua serie Batman.

    Vizualizari: 1453
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »