rss

Electrica Bluecar vine la anul

  1. 30/09/2009
  2. Tags: bluecar, bollore, pinifarina
    Vezi toate fotografiile (1)

    Visul unei masini “libere”, adica fara emisii CO2, va deveni realitate incepand cu anul viitor. Lansarea electricei Bluecar, marca Bollore si Pininfarina, a fost confirmata oficial.

    Cu ocazia deschiderii fabricii din Marea Britanie, Vincent Bollore, presedintele Bollore Group a declarat: “Prima masina va fi fabricata in martie sau aprilie, urmand a fi livrata in luna iunie”. Astfel, Bluecar va deveni una din premierele in materie de modele electrice.

    La randul sau, Jean-Louis Borloo, ministrul Ecologiei, Energiei si Dezvoltarii Durabile, a adaugat: “Aici se tine una dintre cele mai importante lupte ale industriei mondiale”. Cu aceasta ocazie, oficialul a reamintit de bonusul de mediu pentru vehiculele electrice ce se va ridica la 5.000 de euro.

    Bollore a incheiat specificand ca exista alternativa inchirierii modelului Bluecar, pentru care se va plati “o chirie” de 330 de euro pe luna, cu un angajament initial de trei luni, la care este oferita asistenta tehnica 24 din 24 de ore.

    Masina va dispune de baterii litiu-metal-polimer si va dezvolta 40 CP, datorita energiei stocate. Autonomia este de 250 km, iar viteza de top este de 130 km/h.

    Vizualizari: 1286
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »