rss

Editie speciala Alfa Romeo Brera "Italia Independent"

  1. 27/07/2009
  2. Tags: 2.2 jts selespeed, Alfa Brera, Alfa Romeo, editie speciala, italia independent
    Vezi toate fotografiile (2)

    Italienii de la Alfa Romeo au lansat o editie speciala a modelului Brera, denumita "Italia Independent", care va fi produsa in numai 900 de exemplare si care va fi disponibila in Europa, iar ceva mai tarziu in Japonia si Australia.

    Modelul, care este rezultatul unui joint-venture intre Alfa Romeo si Italia Independent, vine standard in nuanta de caroserie titaniu mat. Ca dotari amintim jante din aliaj de 18 inch sub care se ascund etriere vopsite in culoarea rosie, insertii din aluminiu, pedalier din aluminiu, sapte airbag-uri, climatizare automata dual zone, Radio CD cu redare MP3, cruise control, proiectoare de ceata si geamuri automate.

    Clientii pot alege de pe lista cu optionale faruri cu xenon, senzori de parcare, sistem audio Bose, interfata Blue&Me cu sistem de navigatie.

    La interior masina a primit insertii din fibra de carbon pe plansa de bord si pe volan, care este imbracat in piele neagra cu cusatura rosie (disponibila optional si pentru tapiteria scaunelor), precum si cu placute din aluminiu pe care este inscriptionat logo-ul Brera "Italia Independent".

    Puterea este asigurata de aceleasi motoare existente si pe modelul de serie, 2.2 JTS/185 CP si V6 3.2/260 CP, care sunt conectate la o transmisie automata cu 6 trepte care poate fi manuala, de tip Selespeed sau automata Q-Tronic. Versiunea de 3,2 litri beneficiaza si de sistemul de tractiune integrala Q4.

    Prima tara unde va fi lansata Alfa Romeo Brera "Italia Independent" va fi Italia, in luna septembrie, iar pretul de pornire va fi de 32.200 de euro pentru versiunea 2.2 JTS Selespeed.

    Vizualizari: 1395