rss

Ed Whitacre, presedintele lui GM, ar putea castiga 9 milioane de $ pe an

  1. 23/02/2010
  2. Tags: AT&T, Ed Whitacre, Fritz Henderson, GM, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lucrurile incep sa intre pe fagasul normal la General Motors, iar cand spunem asta ne referim inclusiv la salariile celor aflati la conducerea sa.

    Potrivit unor zvonuri inca neconfirmate, insusi presedintele Ed Whitacre asteapta aprobarea sefului Trezoreriei SUA privind un pachet salarial consistent, evaluat la 9 milioane de $ anual.

    Conform specificatiilor din contractul actual, Whitacre nu primeste nici o remuneratie pentru munca depusa ca presedinte executiv al GM, insa lucrurile s-ar putea schimba radical in viitorul apropiat. Fostul “guru” al lui AT&T ar putea incasa anual 1,9 milioane de $ in bani gheata si inca vreo 7 milioane de $ in actiuni, insa totul depinde de performantele sale ca lider al concernului din Detroit.

    Si totusi, din punct de vedere al raportului munca depusa/salariu acordat, parca nimeni nu sta mai bine decat Fritz Henderson: predecesorul lui Whitacre, demis din functia de presedinte anul trecut, castiga exact 59.090 de $ pentru 20 de ore lucrate lunar ca si consilier. Tot raul spre bine...

    Vizualizari: 1469
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »