rss

E'go a dezvaluit primele schite oficiale cu Revolt

  1. 24/11/2009
  2. Tags: Concept, E'go, Revolt
    Vezi toate fotografiile (3)

    Rusia vrea sa calce incet-incet pe urmele "fratilor" chinezi si sa devina o forta respectata in industria auto. Ba, poate mai mult, un jucator important intr-un segment mult mai exclusivist, cel al supercar-urilor! Iar daca judecam dupa Marussia, autovehiculul dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt, si E'go Revolt - automobil pe care il putem admira in fotografiile alaturate, atunci putem spune cu oarecare certitudine ca potential exista.

    Asadar, avem in fata ochilor primele schite oficiale ale lui E'go Revolt, automobil construit pe un sasiu de Mitsubishi 3000 GT si care are sub capota un motor twin-turbo V6 capabil de 550 CP. O "herghelie" suficienta pentru a face fata intr-o categorie unde lupta pentru suprematie se da intre nume grele precum Porsche, Ferrari sau Lamborghini si in care mai activeaza, printre altele, o adevarata armata de vehicule create in garaje independente.

    Din pacate pentru Rusia, niciun investitor potent financiar nu s-a grabit sa puna la bataie o suma suficienta de bani pentru a asigura trecerea lui E'go Revolt de la concept la productia de masa, dar sperante exista. 

    Vizualizari: 1286
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »