rss

Domenicali: Raikkonen este rapid, dar Alonso e mai apropiat de echipa

  1. 07/12/2009
  2. Tags: F1, Fernando Alonso, Ferrari, Formula 1, Stefano domenicali
    Vezi toate fotografiile (1)

    Oficialii Ferrari l-au preferat pe Fernando Alonso in locul lui Kimi Raikkonen intru-cat spaniolul este mai dedicat propriei echipe, atitudine asemanatoare cu a lui Michael Schumacher, cel mai de succes pilot din istoria companiei italiene si a Formulei 1. Aceasta este explicatia oferita de Stefano Domenicali, seful Scuderiei, dupa ce a analizat sezonul recent incheiat.

    "Ferrari are nevoie de cineva dedicat asa cum era Schumi", a spus Domenicali pentru publicatia germana Auto Bild. "Raikkonen este foarte rapid, dar si foarte inchis in el. Intr-o masina capabila sa invinga, era si este perfect. Dar daca masina trebuie sa fie dezvoltata si echipa motivata, Alonso este mai bun", a explicat italianul alegerea facuta.

    Referitor la o eventuala inclestare intre Fernando Alonso si Felipe Massa, asa cum s-a intamplat in 2007 la McLaren Mercedes, cand relatia spaniolului cu Lewis Hamilton nu a fost una tocmai linistita, Domenicali a spus ca asa ceva nu se va produce la Ferrari. "Am vorbit cu Fernando despre ceea ce s-a intamplat la McLaren. S-a simtit tradat si a spus ca relatia sa cu Lewis nu a fost intotdeauna corecta. Asa ceva nu se va intampla la Maranello. Pot sa garantez asta", a declarat oficialul Scuderiei Ferrari

    Vizualizari: 1009
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »