rss

Decizie finala: Loeb nu va debuta anul acesta in F1

  1. 21/10/2009
  2. Tags: Alain prost, F1, Formula 1, Sebastien Loeb
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sebastien Loeb nu va lua startul intr-un monopost de F1 in Marele Premiu din Abu Dhabi de saptamana viitoare. Multiplul campion mondial de raliuri se afla in tratative cu echipa Toro Rosso pentru a-si implini visul de a debuta in Formula 1, dar, in ultima clipa, francezul a facut pasul inapoi.

    Desi un purtator de cuvant al Citroen, constructor pentru care Loeb alearga in WRC, a declarat ca acesta nu va participa in MP din Abu Dhabi pentru ca nu i-a fost acordata superlicenta, presa din Hexagon a primit cu rezerve aceasta explicatie. Compatriotii fostului gimnast sunt de parere ca acesta s-a retras de bunavoie, pentru ca nu este pregatit si nu a vrut sa iasa cu imaginea sifonata dupa un duel cu crema pilotilor din cursele de monoposturi.

    In razboiul cu presa din tara sa, Sebasten Loeb a fost aparat de conationalul sau Alain Prost, cvadruplu campion mondial de Formula 1. "Pasionatii de motorsport sunt foarte curiosi sa vada ce poate face Loeb in Abu Dhabi, dar mai sunt si alte conotatii. Sebastien este un mare campion si acolo isi risca imaginea. Aceste doua discipline (F1 si raliurile clasice - nr) sunt foarte diferite", a spus Prost pentru postul de radio Europe 1.

    Vizualizari: 982