rss

De Nysschen: "Chevy Volt este o masina pentru idioti"

  1. 04/09/2009
  2. Tags: Audi, Chevrolet Volt, Johan de Nysschen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Johan de Nysschen, presedintele Audi America, a atacat recent masinile hibride si electrice, in special Chevrolet Volt, despre care a spus ca este o "masina pentru idioti". Declaratia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat jurnalistului auto Lawrence Ulrich si a starnit imediat un val de reactii din partea oamenilor din industrie si nu numai.

    "Volt este o masina pentru idioti. Si este prea scumpa. Nimeni nu o sa plateasca 15.000 de dolari in plus pentru o masina care concureaza cu Toyota Corolla (mult mai ieftina - nr). Nu sunt destui idioti care sa o cumpere", a spus Johan de Nysschen, care s-a declarat, in acelasi timp, fan al motoarelor diesel.

    El a adaugat ca programul Volt va fi un esec total, iar guvernul american va fi nevoit sa intervina inca o data pentru a salva GM de la pieire.

    De atacul oficialului Audi nu a scapat niciun autovehicul cu propulsie electrica. "Autovehiculele electrice sunt construite pentru reprezentantii elitei intelectuale, care vor sa arate, astfel, ce suflete luminate sunt".

    Pe de alta parte, Chevrolet Volt este vazut de oficialii General Motors ca principalul lor model in urmatorii ani, un succes de vanzari care ar urma sa readuca grupul american in varful clasamentelor incepand din 2011, anul lansarii hibridului.

    Vizualizari: 1280