rss

Dani Otil a fost copilotul lui Sebastian Loeb pentru o zi

  1. 23/09/2009
  2. Tags: dani otil, Pilot, Sebastian loeb, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dani Otil, unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” difuzata de postul Antena 1, a fost pentru o zi copilotul campionului mondial de raliuri, Sebastien Loeb.

    Sebastien Loeb, a renuntat pentru scurt timp la copilotul sau, Daniel Elena si a parcurs cu Dani Otil in dreapta sa cativa kilometri, pe un traseu de macadam, amenajat pe un domeniu privat, la Riboux, la 35 de kilometri de Marsilia.

     „Am intrat intr-un cerc restrans, cercul putinilor oameni de pe planeta care s-au dat cu Sebastian Loeb, cel mai rapid om pe patru roti in cursele de raliu. Am petrecut cateva minute care mi-au umplut venele cu un cocktail interesant ce continea admiratie, fiori, adrenalina, siguranta, curiozitate…”, a spus Dani Otil, dupa ce a coborat din Citroen C4 WRC.

    Sebastien Loeb s-a intors in parcul de service fara nicio problema, dupa parcurgerea traseului desi a mentionat ca ploaia nu i-a permis sa mearga cu o viteza asemanatoare cu cea de la o proba speciala.

     „Din pacate a plouat foarte tare inaintea acestui test si nu am putut merge la fel de tare ca pe o proba speciala din mondialul de raliuri. Nu mi-am asumat riscuri inutile, pentru ca nu era cazul, dar am mers foarte aproape de ceea ce fac eu intr-un raliu”, a spus Sebastien Loeb, la finalul sesiunii de teste.

    Dani Otil a povestit despre experienta sa cu pilotul Citroen, declarandu-se uimit de comportamentul pe care acesta il afiseaza la volan.

     „Sebastien Loeb clipeste rar cand este la volan, iar mainile si picioarele lui se misca probabil mai repede decat clipeste in timpul lui liber. Bea mai mult de zece cafele in zi de concurs, e mai mic decat mine ca statura, vorbeste putin, se da cu motorul de enduro uneori…si tine rar farurile masinii indreptate spre locul unde vrea ajunga. Omul e OAU si totusi atat de normal”, a mai adaugat Dani Otil.

    Vizualizari: 1363