rss

Cursa Campionilor se va disputa anul acesta in China

  1. 29/10/2009
  2. Tags: Cursa campionilor
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul se apropie de final, la fel si competitiile de motor sport care inca nu s-au incheiat si toata lumea se gandeste, deja, la sezonul viitor. Dar nu si cei care vor participa in Cursa Campionilor 2009.

    In istoria de 20 de ani a acestei competitii, cei mai buni piloti au concurat umar la umar in diverse locatii, toate pe teritoriul Europei. Poate de aceea organizatorii s-au gandit ca este timpul pentru o schimbare, editia de anul acesta urmand sa se desfasoare pe stadionul Bird's Nest Olympic din Beijing, China. O alta dovada, daca mai era nevoie, ca tara cu populatie record devine tot mai importanta pe harta industriei auto.

    Evenimentul va avea loc saptamana viitoare (3 noiembrie), iar printre participanti ii vom putea vedea pe proaspatul campion de F1, Jenson Button, nelipsitul ultimilor ani Michael Schumacher, David Coulthard, Sebastian Vettel, Mikko Hirvonen, Tom Kristensen, Andy Priaulx, Giniel de Villiers, Clivio Piccione, Travis Pastrana si Mick Doohan.

    Marele absent va fi Campionul Mondial de Raliuri Sebastien Loeb, care a castigat de trei ori Cursa Campionilor in trecut.

    Vizualizari: 928