rss

Constantin Scorupschi a obtinut locul doi in finala europeana FleetBoard Drivers’ League 2009

  1. 30/09/2009
  2. Tags: competitie, FleetBoard Drivers' League, roman
    Vezi toate fotografiile (4)

    In cadrul editiei din acest an a competitiei FleetBoard Drivers’ League, romanul Constantin Scorupschi, din cadrul companiei 8TIM SA, s-a clasat pe locul secund.

    Fleet Board Drivers League, competitie ce desemneaza cel mai bun conducator auto de camion din Europa a avut anul acesta un total de 5.400 de participanti.

    Cei 15 finalisti din sase tari, laureati ai ligilor nationale au participat la consusul desfasurat la fabrica de camioane Mercedes-Benz din Wörth, Germania pe 12 septembrie 2009. In cadrul finalei, s-a decis castigatorul european dupa o serie de teste de conducere bazata pe siguranta, indemanare si economie de combustibil.

    Exercitiile au inclus o cursa de 56 km in cadrul careia stilul de conducere economic a fost masurat in direct cu ajutorul Analizei performantei. Notele pentru stilul de condus au fost cuprinse intre 8.71 si 9.64. De asemenea, finalistii au trecut si printr-un exercitiu de manevra, o proba de indemanare pe un traseu cu obstacole si o proba in care sa consume cat mai putina motorina pe o distanta masurata de exact 1 km.

    “Sunt in finala Drivers’ League pentru prima data si este pur si simplu uimitor ca am obtinut direct locul doi. Astept cu nerabdare editia de anul urmator!,” a declarat castigatorul locului second, Constantin Scorupschi.

    Vizualizari: 1236