rss

Citroen- raliu cu vedete

  1. 21/07/2009
  2. Tags: Citroen, Pilot, Raliu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sapte vedete au fost pregatite pentru a deveni copiloti de raliuri. Andreea Patrascu, Andreea Necula, Alina Crisan, Andreea Cocoranu, Cabral, Nana Falemi si Ioan Vieru au fost copilotii unui fost campion de raliuri Citroen, pentru o zi.

    Cei 7 au urcat in dreapta lui Philippe Bugalski, in prezent pilot de teste Citroen Racing, si a lui Alex Filip, pilot Citroen in Campionatul National de Raliuri al Romaniei.

    Cele doua masini de curse, prezente la eveniment: Citroen C2R2 Max si Citroen C2R2 au avut de parcurs un traseu alcatuit din super speciala din Raliul Sibiului, singura din Romania pe care pot merge doua masini in paralel.

    Cei sapte copiloti s-au aratat incantati de experienta raliului si impresionati de aptitudinile pilotilor Citroen.

    Ioan Vieru, dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene de Atletism, se gandeste serios, dupa testul cu pilotii Citroën, sa devina pilot de curse. „Pentru mine a fost o experienta unica si foarte frumoasa. Mi-ar face mare placere sa mai vin pe un traseu de raliu si mi-ar placea la nebunie sa fac si eu un curs de pilotaj”, a spus Ioan Vieru, dupa ce a coborat din masina de curse.

    Nana Falemi, fostul jucator de fotbal al clubului Steaua, a urcat ultimul in masina. „Masini de curse, viteza, frane bruste, viraje nebune, adrenalina, ploaie, noroi, emotii, caterinca, interviuri, explicatii, sedinta foto, autografe... totul a fost superincitant”, a spus si Nana Falemi, dupa ce a coborat din masina.

    Vizualizari: 1269