rss

Citroen a dotat banca de rezerve a echipei Arsenal Londra cu noi scaune

  1. 05/02/2010
  2. Tags: arsenal londra, Citroen, Fotbal, parteneriat, scaune
    Vezi toate fotografiile (2)

    In cadrul parteneriatul semnat in 2008, Citroen a furnizat echipei engleze de fotbal Arsenal Londra noi scaune pentru banca de rezerve a stadionului Emirates, jocul de disputare ale meciurilor de pe teren propriu. Acestea au un design special si poarta logo-ul marcii franceze.

    Desenate de compania britanica Auto-kit International, scaunele sunt imbracate in piele rosie, culoarea clubului londonez, au alura sportiva si sunt extrem de confortabile. Acestea sunt personalizate cu logo-ul Citroen pe tetiere si cel al formatiei "tunarilor" pe spatar.

    "Suntem extrem de incantati de noile scaune de la Citroen, care reprezinta o reala imbunatatire comparativ cu cele vechi si se integreaza perfect in design-ul de ansamblu al stadionului nostru”, a declarat managerul francez al lui Arsenal, Arsene Wenger.

    Colaborarea dintre producatorul francez si Arsenal Londra a demarat in anul 2008. Citroen a pus la dispozitia jucatorilor, antrenorilor si conducerii echipei o flota de masini din care fac parte modelele C5, C4 Picasso si Berlingo Multispace. Utilitarele Citroen s-au dovedit foarte utile mai ales la meciurile din deplasare ale lui Arsenal, transportand echipamentul de antrenament si de joc.

    Vizualizari: 1444