rss

Citroen a dezvaluit primele fotografii cu interiorul lui DS3 (cu video)

  1. 29/05/2009
  2. Tags: Citroen, Concept, DS Inside, DS3, interior

Compania franceza a dezvaluit in aceasta dimineata primele fotografii cu interiorul noului hatchback DS3, care va intra in productia de serie in primul trimestru al anului viitor.

Modelul premium a fost dezvaluit la Geneva sub forma conceptului DS Inside, care din cauza geamurilor fumurii nu a putut fi fotografiat la interior. Noroc cu acest set de poze care include si un scurt film de prezentare care ne ajuta sa ne facem o prima impresie despre habitaclul viitorului rival al lui MINI.

Desi Citroen nu a furnizat nici un fel de detaliu, insa din filmul dezvaluit de francezi putem observa ca interiorul lui DS3 va primi scaune sport, tapiterie si plansa de bord din piele in doua nuante, un instrumentar cu trei ceasuri circulare cu fundal negru amplasate adand in tabloul de bord, volan sport din piele in trei spite cu partea inferioara aplatizata si numeroase insertii din aluminiu. Asemenea lui MINI, clientii DS3 vor putea sa-si personalizeze interiorul cu o paleta variata de detalii si optiuni.

Noul DS3 nu va lua locul lui C3 in gama Citroen si va fi oferit cu o gama de motorizari din care nu vor lipsi motoarele cu 4 cilindri pe benzina si diesel, intre acestea facandu-si loc propulsorul de 1,6 litri dezvoltat de PSA si BMW, care va fi disponibil in ambele versiuni: aspirat natural si turbo.

Noul Citroen DS3 va fi lansat pe piata in 2010 si va inaugura gama DS din care vor mai face parte alte doua modele mai mari, DS4 si DS5.

Vizualizari: 1544