rss

Circuitul Daytona, sub ape

 1. 25/05/2009
 2. Tags: Daytona International Speedway, NASCAR
  Vezi toate fotografiile (6)

  Legendarul circuit Daytona International Speedway, cunoscut in special iubitorilor de NASCAR, a fost inundat la sfarsitul saptamanii trecute. Dupa mai multe zile in care ploile torentiale au pus stapanire pe coasta Floridei, circuitul american a fost transformat in lac, astfel incat locatia pare acum mai potrivita pentru cursele de barci cu motor.

  Cel mai afectat a fost tunelul prin care bolizii erau introdusi in arena, aici apa ajungand pana la 3 metri adancime. Cu toate acestea, oficialii circuitului se asteapta ca retragerea apelor sa lase in urma daune minime, iar cursa de pe 4 iulie, Sprint Cup, sa se tina fara niciun fel de probleme.

  "Este multa apa, dar, pana la urma, este doar apa. Sunt oameni care locuiesc in jurul circuitului si care acum traiesc cu apa in casa. Cred ca asta este o situatie mult mai presanta decat apa din tunelul nostru. Ceea ce s-a intamplat nu va afecta cu nimic concursul din iulie", a declarat purtatorul de cuvant al Daytona International Speedway, Andrew Booth.

  Vizualizari: 1064
  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »