rss

Cimitir de masini sub apele raului Detroit (cu video)

  1. 04/07/2009
  2. Tags: Detroit
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un intreg cimitir auto subacvatic a fost descoperit saptamana aceasta in raul Detroit, Statele Unite ale Americii. Politia a demarat deja cercetarile pentru a afla in ce imprejurari au ajuns acolo cele 15 autovehicule, insa pana acum nu au descoperit nicio pista care sa ii apropie de telul lor.

    Printre masinile scufundate se aflau o Toyota Celica din 1972, mai multe versiuni Ford Mercury, un Ford Capri, o camioneta Chevrolet din 1970 si un Buick fabricat in anii 50, insa timpul indelungat petrecut sub apa si depunerile de pe epave ingreuneaza incercarile autoritatilor de a descoperi povestea din spatele "macelului".

    Masinile au fost descoperite din intamplare, cand un automobil furat in 2006 a fost gasit in luna mai abandonat in apropeiere. Cercetarile efectuate cu sonarul au scos la iveala cele 15 autoturisme de pe fundul apei, operatiunea de recuperare intinzandu-se pe durata a doua zile.

    "Trebuie sa le scoatem din rau pentru a determina daca au fost implicate in crime, jafuri sau alte infractiuni si, de asemenea, din motive ecologice. Benzina, uleiul si otelul nu sunt bune pentru mediul inconjurator", a declarat Sgt. Michael Carpenter, conducatorul echipei de recuperare.

    Vizualizari: 2737