rss

Cetatenii sectorului 2 care au platit pretul umflat la parcare, isi pot recupera acum banii

  1. 05/02/2010
  2. Tags: parcare
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca locuiti in sectorul 2 al capitalei si va numarati printre cetatenii constiinciosi, care si-au platit taxa pentru locurile de parcare - suma triplata fata de cea de anul trecut -, atunci avem o veste buna: pretul parcarilor a ramas neschimbat, astfel ca va puteti recupera diferenta de bani.

    Pentru acest lucru este nevoie de o cerere depusa pana la sfarsitul lunii martie la sediul Directiei Venituri-Buget Local, dupa cum se arata intr-un comunicat emis joi de Primaria sectorului 2 si preluat de Mediafax.

    Daca nu aveti timp de pierdut cu completarea cererilor, nicio problema, inca mai exista o sansa de a va recupera banii. In cazul in care nu depuneti cererea, suma suplimentara va fi trecuta automat la plata impozitelor pe cladiri si terenuri sau pentru taxa asupra mijloacelor auto.

    In ceea ce priveste activitatea de incasare a taxelor pentru parcarile de resedinta ramase neplatite in sectorul 2, aceasta se va relua de la 8 februarie, dupa ce, in ultima vreme, aceasta a fost oprita pentru reglementarea situatiei privind taxa de parcare.

    La 27 ianuarie, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotarare prin care taxele pentru parcarile de resedinta raman la acelasi nivel ca in 2009. Astfel, pentru o parcare de resedinta in zona A a Bucurestiului, un cetatean va plati 76,65 lei noi, pentru un loc in zona B va scoate din buzunar 58,40 lei noi, in zona C costa 47,45 lei noi, in timp ce in zona D locul poate fi asigurat pentru 36,5 lei noi.

    Vizualizari: 1479