rss

Carlsson a lansat un kit estetic pentru noul Mercedes E-Klasse

  1. 28/04/2009
  2. Tags: Carlsson, E-Klasse, Mercedes, mercedes e-klasse
    Vezi toate fotografiile (12)

    In cadrul salonul de tuning World Bodensse, care va avea loc la finele acestei saptamani in orasul german Friedrichshafen, tunerul german Carlsson va prezenta un program de individualizare pentru noua generatie Mercedes-Benz E-Klasse, care cuprinde atat modificari aerodinamice, cat si imbunatatiri ale motorului.

    Primul lucru pe care il veti admira la versiunea aftermarket este kit-ul exterior, care a fost gandit chiar de seful casei de tuning, Rolf Schepp. Astfel, E-Klasse by Carlsson vine cu o grila a radiatorului cromata, un nou spoiler frontal care integreaza de-o parte si de alta lumini cu LED-uri pentru rularea pe timp de zi pozitionate vertical si trei prize de aer de tip plasa din otel inoxidabil. La spate, masina a primit un difuzor de aer care inglobeaza cele doua tevi de esapament cu forma ovala, cromate si de mari dimensiuni, precum si un eleron discret pe capacul portbagajului, aspectul sportiv al limuzinei fiind itnregit de jantele din aliaj de 20 de inch.

    De asemenea, inginerii de la Carlsson au echipat masina cu suspensii sport reglabile C-Tronic, care fac ca garda la sol sa fie mai mica decat cea a modelului de serie cu 43 mm si care pot fi adjustate in functie de conditiile de drum.

    In ceea ce priveste modificarile facute sub capota, modelul E250 CDI BlueEFFICIENCY a primit 40 de cai-putere in plus, avand acum 244 CP, in timp ce versiunea E350 CDI Blue EFFICIENCY beneficiaza de un surplus de 46 CP si produce acum 277 CP. De asemenea, Carlsson ofera un kit compresor CM50K, ce include un sistem de evacuare sport, cu catalizatori de inalta performanta si toba de esapament din otel inoxidabil, pentru modelul de top V8 E500 care se bucura de un plus de 55 CP, dezvoltand acum 443 CP.

    La interior, E-Klasse a primit tapiterie din piele Alcantara, pedalier sport din aluminiu si clante pentru usi in forma de fulger din acelasi material, volanul sport, maneta schimbatorului de viteze si levierul franei de mana sunt imbracate in piele si noi covorase cu logo-ul Carlsson iluminat in alb.

    Preturile si restul detaliilor vor fi facute publice de Carlsson in momentul prezentarii.

    Vizualizari: 1214