rss

CGS Motorsports va prezenta un Mustang special la SEMA

  1. 06/08/2009
  2. Tags: bodykit, CGS Motorsports, Ford Mustang, Ovalul Albastru, Sema
    Vezi toate fotografiile (1)

    Portile celui mai mare salon auto dedicat producatorilor din sectorul aftermarket se va deschide abia in noiembrie, insa asta nu ii impiedica pe unii participanti sa-si anunte inca de pe-acum creatiile.

    Spre exemplu, indivizii de la CGS Motorsports pregatesc un Ford Mustang cu totul deosebit, pe care-l vor boteza “Flat Back”.

    SEMA va fi, ca de obicei, inundata de tuneri si specialisti in programe de customizare ce vor sa demonstreze ca au de oferit lucruri mai bune decat concurenta, iar o mare parte dintre ei vor alege drept cobai pony-car-ul Ovalului Albastru.

    Tocmai de aceea, tunerul din California de Sud trebuie sa se asigure ca produsul sau nu se aseamana cu nimic altceva, bodykit-ul – prezentat in acest prim teaser – parand sa se achite cu brio de sarcina.

    Daca mai intereseaza pe cineva, incheiem prin a spune ca motorul V8 de 4,6 litri (destul de probabil, mult mai performant decat cel de serie) va pune in miscare un tren de rulare cu suspensii semnate KW si frane dezvoltate de Baer, finalizat de un cvartet de roti cu jante de 22 de inch. Mustang in da house...

    Vizualizari: 1244