rss

Button, enervat de reporteri

  1. 28/08/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button
    Vezi toate fotografiile (1)

    Reporterii prezenti la Spa Francorchamps au reusit sa-l scoata din minti pe Jenson Button, liderul clasamentului provizoriu in Formula 1.

    Pilotul Brawn GP a terminat saptamana trecuta pe locul sapte cursa de la Valencia, in timp ce coechipierul sau, Rubens Barrichello, a obtinut victoria, aceasta fiind ultima dintrun sir lung de curse in care britanicul a dezamagit. Aflat in Belgia, tara care gazduieste urmatorul Mare Premiu, Button a fost intrebat de ziaristi ce parere are despre oamenii care pun la indoiala dorinta sa de a castiga titlul.

    "Nu cred ca cineva isi poate pune serios aceasta problema. Cine ar putea spune asa ceva?", a raspuns Button, care, vizibil iritat de subiect, a inceput sa vorbeasca incet, ca pentru el. "Isi doreste Jenson titlul sau nu? Este o intrebare destul de stupida, nu-i asa? Bineinteles ca mi-l doresc, de ce ... ... ma aflu aici?".

    Dupa ce reporterii i-au multumit frumos pentru raspunsul care nu lasa loc de interpretari, acesta a continuat, la fel de suparat: "Nu asta am avut de spus, pentru ca asta nu e o intrebare. Nu poate fi o intrebare. Vrea titlul sau nu? Nu, vreau sa termin pe locul doi sau trei!".

    Jenson Button conduce in clasamentul la zi cu un avans de 18 puncte in fata urmatorului clasat, Rubens Barrichello.

    Vizualizari: 972
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »