rss

Button e cu gandul la casatorie (cu galerie foto)

  1. 02/11/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button, Jessica Michibata
    Vezi toate fotografiile (9)

    Jenson Button, unul dintre cei mai doriti burlaci din Formula 1, este pe cale sa dea o lovitura grea admiratoarelor sale. Britanicul are ganduri mari pe plan personal acum, cand sezonul de F1 s-a incheiat si are mai mult timp la dispozitie.

    Intentiile de casatorie ale noului Campion Mondial au fost date in vileag de Sebastian Vettel, invingatorul din Abu Dhabi, care in cadrul conferintei de presa i-a spus lui Jenson Button ca a aflat de planurile sale din presa, unde au aparut numeroase speculatii pe aceasta tema.
    Pilotul Brawn GP nu a negat, ci s-a multumit sa spuna: "Stii, se scriu multe lucruri minunate in presa".

    Coechipierul lui Vettel la Red Bull, Mark Webber, a intrat si el in joc, declarand ca deja a primit invitatia de nunta din partea lui Button, insa acesta a schimbat grabit subiectul.

    Jenson Button, care tocmai a fost incoronat Campion Mondial in Formula 1, va implini 30 de ani in ianuarie. Pilotul britanic are o relatie de un an cu Jessica Michibata, un model nascut in Argentina in ale carui vene curge sange spaniol si japonez.

    "Nu ma casatoresc anul acesta. Cred ca anumite lucruri trebuie sa ramana departe de ochii lumii, iar acesta este unul dintre ele. Va multumesc mult!", a spus Jenson Button, dar nu a convins pe nimeni, dupa ce, in vara, Jessica spunea: "Mi-a spus ca vrea sa ne casatorim. Daca Jenson cucereste titlul in noiembrie se va lasa intr-un genunchi in fata mea".

    Deci: casa de piatra, Jenson!

    Vizualizari: 1475