rss

Button a sarbatorit singur castigarea titlului mondial, in camera de hotel

  1. 20/10/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda faptului ca a fost caracterizat de multi drept un mare petrecaret si o mare parte a omenirii l-a numit "campionaul playboy", Jenson Button a contrazis toate aceste prejudecati dupa ce a castigat primul titlu mondial din cariera. Britanicul a petrecut prima noapte de campion singur, in camera sa de hotel din Sao Paolo.

    Imediat dupa finalul cursei, Button avea programata intoarcerea in Europa, unde a doua zi trebuia sa fie prezent la un eveniment organizat de unul dintre sponsori. Dar coechipierul sau, Rubens Barrichello, i-a pus la dispozitie avionul sau personal pentru ca proaspatul campion sa poata ramane peste noapte in Brazilia si sa sarbatoreasca alaturi de echipa castigarea celor doua titluri (atat la piloti, cat si la constructori).

    Jenson Button nu a stat, insa, mai mult de o ora la petrecere, refugiindu-se in camera sa de hotel. "Am vrut sa fiu un timp singur. Toti sarbatorim intr-un fel propriu, iar pentru mine, sa stau linistit o perioada a fost cel mai bine. Am vorbit la telefon cu prietena mea, cu familia si nu m-am culcat decat pe la 4 dimineata. Am stat intins in pat cu un zambet imens pe fata", a spus pilotul Brawn GP.

    Vizualizari: 1024