rss

Bucharest City Challenge se muta la unguri

  1. 18/06/2009
  2. Tags: Bucharest city challenge, Fia, Fia gt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Thank you Budapest! aaa, pardon, Bucharest. Sau ordinea era alta? Ce mai conteaza atunci cand un eveniment precum Bucharest City Challenge se muta la Budapesta?!

    Desi initial se anuntase ca cea de-a cincea editie FIA GT va avea loc la Bucuresti,  intre 7 si 9 august, iata ca se va desfasura la Budapesta, pe circuitul Hungaroring.

    Se pare ca schimbarea a avut loc din cauza indeciziei Primariei Bucuresti, care nu si-a dat acordul pentru organizarea competitiei in ciuda unui contract valabil pana in 2015.

    Cea de-a cincea editie a competitiei auto FIA GT se va desfasura anul acesta la Budapesta, in conditiile in care se anuntase initial ca va avea loc la Bucuresti, intre 7 si 9 august. Evenimentul va avea anul acesta un format de doua ore, organizat pe parcursul a doua zile, spre deosebire de anii trecuti, cand dura o singura ora, se arata intr-un comunicat al FIA GT.

    In Capitala, competitia auto a starnit de multe ori discutii in contradictoriu, in ciuda popularitatii evenimentului, in conditiile in care acesta blocheaza circulatia in centrul orasului timp de mai multe zile si masinile aflate in cursa produc un zgomot insuportabil pentru locuitorii zonei.

    Vizualizari: 1218