rss

Bruno Senna ar putea intra la anul in Formula 1

  1. 14/08/2009
  2. Tags: Ayrton senna, Barcelona, Bruno senna, F1, Monte carlo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu aproximativ un an inainte sa-si gaseasca sfarsitul in Marele Premiu al statului San Marino, Ayrton Senna declara urmatoarele: “Daca voi credeti ca sunt bun, stati sa il vedeti pe nepotul meu Bruno”.

    Ei bine, se pare ca a sosit vremea ca Bruno sa arate ce poate, echipa Campos – una dintre noile intrate in tumultul Marelui Circ – considerand angajarea lui chiar din sezonul viitor.

    Bruno Senna isi croieste drumul de cativa ani spre un rol in cea mai vanata productie a motorsportului mondial, sarind din postura de pilot in Formula BMW si Formula Renault in cea de protagonist al curselor de Formula 3 (unde a si castigat cateva dintre ele).

    In GP2 a terminat anul trecut pe locul 2, dupa ce a castigat cursele din Monte Carlo si Marea Britanie, iar in Le Mans Series a finalizat prima runda pe cea de-a treia pozitie a podiumului.

    Primul contact al lui Bruno cu lumea Formulei 1 s-a petrecut in noiembrie anul trecut, cand a testat o masina Honda la Barcelona. Nepotul triplului campion mondial a facut o figura foarte buna, reusind tururi de circuit cu doar 0,3 secunde mai slabe decat cele ale lui Jenson Button. Din pacate, Honda s-a retras din F1 din cauza crizei financiare, iar Bruno Senna a ramas, din nou, pe dinafara.

    Acum, ramane de vazut daca va fi ales de catre cei de la Campos, el fiind in competitie cu Pedro de la Rosa, Marc Gene, Vitaly Petrov si Antonio Garcia. Daca nu Schumacher, macar Senna...

    Vizualizari: 964