rss

Bosch deschide o fabrica de semiconductori pentru masinile electrice

  1. 29/03/2010
  2. Tags: Bosch
    Vezi toate fotografiile (1)

    Robert Bosch, companie ce apartine grupului Bosch, va deschide o noua fabrica de semiconductori pentru masinile electrice, in Germania, dupa cum informeaza 0-100.ro.

     

    Intr-un interviu luat Directorului General Bosch, Franz Fehrenbach, acesta a explicat necesitatea fabricarii propriilor cipuri: “In comparatie cu semiconductorii standard, exista specificatii foarte clare care se aplica componentelor electronice si cipurilor micromecanice din industria auto. Spre exemplu, acestea trebuie sa functioneze mai mult de 20 de ani ca senzori pentru ESP si airbaguri. Foarte putine companii din lume ofera componente speciale precum cipurile noastre mecanice.” De asemenea, acesta a explicat si alegerea de a deschide noua fabrica in Germania, in Reutlingen: “In Reutlingen, exista 1.200 de dezvoltatori interesati de productia de semiconductori. Acesta este un avantaj decisiv pentru care multi ne invidiaza. Prin deschiderea noii facilitati, vom putea continua sa angajam lucratori de la o fabrica din apropiere care a trebuit sa fie inchisa in vara lui 2009.”

     

    In Romania, firma Robert Bosch este reprezentanta Grupului Bosch, unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, avand aproximativ 280 000 de angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 45,1 miliarde de EURO.

     

    Vizualizari: 1240
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »