rss

Bosch a lansat noua gama de alternatoare "Efficiency Line"

  1. 19/11/2009
  2. Tags: alternatoare, Bosch
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bosch si-a completat gama de produse cu noua gama de alternatoare “Efficiency Line” (EL). Acestea au fost create pentru masinile dotate cu mai multe functii de siguranta si confort, ceea ce inseamna o cantitate mai mare de energie electrica.

     

    Astfe, Bosch a sporit eficienta EL cu pana la 77%, prin imbunatatirea designului sistemelor electrice si adaugarea de diode noi. In felul acesta, alternatorul consuma mai putin lucru mecanic pentru a produce aceeasi cantitate de energie electrica, iar consumul de carburant si nivelul emisiilor de CO2 pot fi reduse cu pana la 2%.

     

    Alternatoarele EL sunt disponibile in trei variante, ce acopera o gama de intensitati ale curentului situata intre 130 si 210 amperi.

     

    In comparatie cu modelele precedente, cantitatea de energie electrica generata a fost sporita chiar si la turatii reduse ale motorului, ceea ce face din aceste alternatoare o completare a sistemelor start-stop. Acestea asigura incarcarea optima a acumulatorului chiar daca motorul functioneaza la relanti sau la turatii reduse. Un acumulator incarcat la un nivel corespunzator este o conditie esentiala pentru functia start-stop. Astfel, sistemul de economisire a carburantului poate fi utilizat mai frecvent, reducand si mai mult consumul. In consecinta, combinatia dintre alternatorul Bosch EL si sistemul start-stop poate reduce consumul de carburant si, prin urmare, emisiile de CO2 in traficul urban cu pana la 10 procente.

     

    Compania estimeaza ca productia noii game de alternatoare Bosch va incepe in anul 2010.

     

    Vizualizari: 1372
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »