rss

Bosch a infruntat criza economica in 2009

  1. 16/02/2010
  2. Tags: Bosch, criza economica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul trecut, cercetatorii si inginerii Bosch au pastrat acelasi nivel ridicat de cereri de brevete la fel ca in 2008. Numarul primelor cereri de brevet a ramas stabil, la mai mult de 3800. Acestea se adauga la media de 15 proiecte de dezvoltare depuse la oficiile de brevete in fiecare zi lucratoare. Acest lucru inseamna ca Bosch ramane una dintre cele mai importante companii de cercetare si dezvoltare.

     

    In total, numarul de brevete si inregistrari de brevete detinute de grupul Bosch se ridica la aproximativ 82.000. Comentand aceasta cifra, Dr. Siegfried Dais, ale carui responsabilitati in calitate de presedinte adjunct al consiliului de administratie includ cercetarea si dezvoltarea, a declarat: "Aceasta cifra subliniaza marea putere inovatoare a lui Bosch, chiar si in momentele dificile, cum ar fi acestea."

     

    Anul trecut , Bosch a investit aproximativ 3,8 miliarde de euro in cercetare si dezvoltare. La nivel mondial, un total de 33.000 de asociati lucreaza la proiecte ce vizeaza viitorul companiei.

     

    Vizualizari: 1325