rss

Bewerp Savage Revale Roadyacht GTS - spune-i numele in 3,4 secunde!

  1. 29/05/2009
  2. Tags: Bewerp, Chevy Corvette, Lamborghini, Savage Revale Roadyacht GTS, Top marques
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nimeni nu stie exact motivul pentru care specialistul in supercar-uri Bewerp a ales un nume atat de lung pentru a-si boteza ultima creatie, insa stim ca el este singurul supercar decapotabil din lume cu patru usi.

    In plus, Savage Revale Roadyacht GTS – dezaluit la salonul Top Marques de la Monaco – are sub capota un motor V8 de sapte litri cilindree, care-l transforma si intr-o masina foarte, foarte rapida.

    De fapt, ea este atat de rapida, incat timpul necesar pronuntarii numelui sau este ceva mai mare decat cele 3,4 secunde in care consuma proba 0-100 km/h.

    Viteza maxima pe care o atinge este de 330 km/h, performante datorate, in definitiv, agregatului LS7 preluat de la Chevy Corvette Z06 – de fapt, pe dedesubt, intregul bolid este un Corvette C6 –, supraalimentat pentru a dezvolta 670 CP si 730 Nm.

    Bewerp Savage Revale Roadyacht GTS se mai lauda cu un set de usi a la Lamborghini si cu un hard-top retractabil ce se deschide/pliaza in numai 20 de secunde, insa, chiar si cu aceste atuuri, va trebui sa fii un “connaisseur” foarte generos pentru a achita pretul de 340.000 de $.

    Vizualizari: 1221