rss

Barrichello si Hulkenberg, pilotii Williams F1 in 2010

  1. 02/11/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Nico hulkenberg, Rubens Barrichello, Williams f1
    Vezi toate fotografiile (2)

    Williams a confirmat linia de piloti pentru 2010: Rubens Barrichello si Nico Hulkenberg vor incerca sa ridice echipa britanica in clasament.

    Aflat la o varsta la care alti piloti se gandesc la retragere, Barrichello a primit un nou angajament si reuseste, iata, sa ramana in Formula 1 pentru cel putin inca un an. Sir Frank Williams, boss-ul echipei, l-a preferat pe brazilian in locul altor piloti datorita experientei sale si figurii bune pe care acesta a facut-o in recent incheiatul campionat, cand a luptat pentru titlu pana in penultima etapa a sezonului.

    "Rubens Barrichello nu mai are nevoie de introducere. Este cel mai experimentat pilot din F1, pilot pasionat si talentat care a luptat intens pentru titlul la piloti anul acesta", a spus Old Papa Frank.

    Dupa ce s-a "ars" cu o pereche de piloti tineri anul trecut, Williams apeleaza in 2010 la un mix intre experienta lui Rubens Barrichello si entuziasmul tineresc al lui Nico Hulkenberg.

    Germanul a cucerit titlul in GP2 in 2009, anul debutului sau in aceasta competitie. Anterior, Hulkenberg a mai castigat campionatele de F3, Formula Masters, A1 GP si Formula BMW din tara sa natala, Germania.

    Vizualizari: 1091