rss

BYD va construi in China cel mai mare centru de testare din lume

  1. 18/11/2009
  2. Tags: BYD, China, testare
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul chinez de baterii si vehicule electrice BYD a anuntat planul sau de construi cel mai mare centru de testare din lume. Investitia va costa 220 de milioane de dolari, potrivit publicatiei chineze China Daily.

    Construirea centrului de testare are scopul de a ridica calitatea vehiculelor BYD si de a perfection divizia de cercetare si dezvoltare a companiei.

    Centrul situat in Shaoguan va include de asemenea, o baza proprie de productie a pieselor. BYD va incepe dezvoltarea proiectului in anul 2012.

    Datorita noului centru de testare, cel mai mare din China, BYD se asteapta sa devina lider global in cercetare, dezvoltare auto si cercetare.

    Constructorul are in prezent un centru national de control al calitatii, inclusiv linii de inspectie a vehiculelor si un laborator de testare.

    La sfarsitul lunii septembrie, BYD a lansat o pista de ciclism, a cincea de acest fel in China, fapt ce il propulseaza in topul primilor producatori care dispun de propriul circuit.

    BYD, sustinut de grupul  de investitii Warren Buffet, si-a propus sa devina constructorul de automobile numarul 1 al Chinei in aproximativ cinci ani. Din planurile sale face parte si vanzarea a 9 milioane de vehicule hibrid si hibrid plug-in pana in anul 2025.

    Vizualizari: 1296