rss

Autoitalia a inaugurat in Bucuresti un nou complex auto de 5 milioane de euro

  1. 08/10/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, AutoItalia, Fiat, Lancia, Showroom
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Infiniti si SsangYong, si-a extins astazi reteaua din Bucuresti prin deschiderea unui nou complex auto integrat, care a costat 5 milioane de euro.

    In acelasi timp a fost inaugurat si cel de-al doilea showroom, dupa cel situat in cartierul Militari, AutoItalia continuand astfel politica de acoperire teritoriala. La noua adresa (Sos. Colentina nr. 459) functioneaza incepand de azi un nou showroom cu toate facilitatile, un service, o statie ITP si o spalatorie auto, toate sub numele de AutoItalia Colentina.

    Noul complex auto are o suprafata totala de 4.453 metri patrati, 2.617 dintre acestia revenind constructiei propriu-zise realizata in forma de scoica. Aici vor fi comercializate modele din gamele Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo si Lancia. Numarul total al angajatilor este acum de 45, urmand ca pe viitor acesta sa ajunga la 60.

    Deschiderea noii locatii este insotita si de promotii pe masura, printre care: finantare cu doar 5% dobânda, 10% reducere la orice manopera, intretinere gratuita timp de 1 an, in limita a 50 000 km, ITP gratuit pentru clientii showroom-ului, gazduire gratuita a pneurilor de vara, test de diagnoza gratuit pentru clienti. Oferta este valabila pana la 31 decembrie a.c.

    Lansarea noului showroom face parte din strategia de dezvoltare a retelei AutoItalia Group, anul acesta fiind inaugurate alte doua complexe auto integrate la Focsani si la Iasi, urmand ca pe viitor sa fie deschise centre la Bacau si Tulcea. Numarul total al locatiilor AutoItalia Group a ajuns la 38.

    Vizualizari: 1535