rss

Auto.ro, castigator la RoWebTV 2009

 1. 04/11/2009
 2. Tags: auto, emisiune auto
  Vezi toate fotografiile (1)

  Aseara, incepand cu orele 19.00, la World Trade Center Bucuresti, in cadrul RoNewMedia 4.0, a avut loc Gala de decernare a premiilor RoWebDesign si RoWebTV, eveniment organizat ca recompensa si recunoastere a celor mai curajoase si mai bine primite proiecte in materie de design web, respectiv productie video din Romania. Maestrul de ceremonii a fost Marius Vintila “acompaniat” de 4 elegante “ladies in black” care au conturat foarte bine intreaga seara.

   

  In cadrul RoWebTV Awards au fost oferite 4 premii de popularitate si 4 premii acordate de un juriu prestigios la urmatoarele categorii: Site-uri video, Productii WebTV, Campanii video virale&Avertising si Prezentatori Web carismatici.

   

  In conditiile in care lucrarile au fost supuse unei atente analize din partea unor membri ai juriului ca Tudor Giurgiu ( Fondator si presedinte al Festivalului International de Film Transilvania), Bogdan Naumovici ( Creative Director Leo Burnett pe Europa Centrala si de Est), Dragos Vasile (Academia Catavencu), Adrian Botan ( Director de Creatie Regional McCann Erickson) si altii, prezenta jurnalului video Auto.ro si, mai cu seama, a colegei noastre Raluca Popovici, printre finalistii sectiunii “Prezentator RoWebTV”, a fost o surpriza foarte frumoasa. Cu atat mai mult cu cat, in momentul anuntarii castigatorului desemnat de juriu, numele Raluca Popovici a fost cel inscris pe diploma. Asa ca am primit-o cu felicitarile noastre.

   

  De asemenea, RoWeb Design Awards a acordat 3 premii pentru cele mai populare lucrari si 3 premii “Best of” din partea juriului pentru fiecare categorie din competitie: Design, Originalitate sau Functionalitate, precum si un premiu “Best of RoWebDesign 2009”, pentru lucrarea cu cel mai mare numar de puncte insumate la toate criteriile.

   

  Pentru a vedea cele mai apreciate proiecte online carora li s-a alaturat site-ul Auto.ro, prin prezentatoarea lui, Raluca Popovici, iata lista completa a castigatorilor:

   

  RoWebTV

  Premiile Juriului:

  Site video: Happy Fish TV – Green Media Channel

  Producţie web: O lume nebună - Adrian Cristea

  Campanie video virală: Bodyguarzii intelectuali – Content SRL

  Prezentator Web TV: Raluca Popovici – Jurnalul video auto.ro - Raluca Popovici

   

  Premii de popularitate:

  Site video: Happy Fish TV – Green Media Channel

  Producţie web: Firestarter – Firestarter

  Campanie video virală: Feedback is fifty – Next Advertising

  Prezentator Web TV: Adrian Cristea – O lume nebună - Adrian Cristea

   

   

  RoWebDesign

  Premiile juriului (cel mai mare punctaj pentru fiecare categorie in parte):

  Best design: Gradinita Ioanid – Kinector

  Best original idea: Pictas Advertising – Pictas Design

  User’s best friend: Dansez pentru tine – MB Dragan

   

  Premii de popularitate:

  I. e-psiho.ro – Maria Calinescu

  II. VP Factory – Sixtyfoureights group

  III. Rabbit – the viral agency - Zet Communcations&Media

   

  Gala RoWebDesign si RoWebTV Awards este cel mai important eveniment dedicat industriei de online din Romania.

   

   

  Vizualizari: 1345