rss

Aston Martin pregateste un update pentru V8 Vantage

  1. 10/12/2009
  2. Tags: Aston Martin, Bang & olufsen, facelift, Sportshift, V8 Vantage
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania britanica va lansa in 2010 o versiune modernizata a lui V8 Vantage, aflata deja in teste pe soselele din vecinatatea sediului din Gaydon.

    Facelift-ul vizeaza in special designul exterior si pachetul de dotari, insa sefii lui Aston Martin au in vedere si o serie de modificari de natura tehnica, menite sa reduca impactul negativ al coupe-ului asupra mediului inconjurator.

    In ipoteza unei parcari pline de modele V8 Vantage, se poate spune ca versiunea actualizata va fi usor de recunoscut gratie capotei de motor argintii, noilor jante de 19 inch cu 10 spite si lampilor stop cu geam clar. Apoi, de pe lista cu noutati in materie de echipamente, clientii pot bifa scaunele din kevlar, cu 17 kg mai usoare decat cele standard, precum si sistemul audio Bang & Olufsen de 1.000 de watt.

    Cat priveste masurile luate pentru diminuarea noxelor, inginerii englezi au obtinut o scadere a emisiilor de CO2 de 13 g per km (de la 315 g/km la 328 g/km) doar din modificarea rapoartelor in cutia de viteze. Mai mult – odata aleasa transmisia Sportshift, cantitatea se reduce cu inca 15 g/km.

    “Noul” Aston Martin V8 Vantage va fi disponibil la un pret de baza de 83.191 de lire sterline, versiunea Roadster urmand a costa cu 7.830 de lire sterline mai mult.

    Vizualizari: 1350