rss

Aston Martin nu va mai produce Lagonda SUV

  1. 21/07/2009
  2. Tags: Aston Martin, Auto economie, Lagonda, Lagonda SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Criza economica face inca o victima: Aston Martin nu va mai produce Lagonda SUV. Poate ca unii vor fi tristi din aceasta cauza, dar e mai bine ca producatorul britanic renunta tocmai la SUV, care nu arata oricum prea bine, decat la alt model mult mai frumos, cum ar fi Aston Martin Rapide, de exemplu.

    Afisand o combinatie intre un SAAB 9-X Aero si un autobuz, Lagonda Concept a fost prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. N-a avut prea multi fani de la inceput, dar ar fi fost interesant daca impreuna cu el ar fi renascut dinastia modelelor Lagonda. Desi, daca ne gandim bine, Aston Martin inca mai poate face acest lucru, deci, pana la urma, n-am pierdut nimic.

    Unele voci, mai rautacioase din fire, afirma ca nici vorba ca se renunta la Lagonda SUV din cauza crizei economice. Se pare ca ar fi vorba de ceea ce banuia toata lumea, de design, caci, cu ceva timp in urma, Ulrich Bez, presedintele companiei, se lauda ca exista mai multe surse care ar investi pe loc 250 de milioane de lire sterline intr-un SUV Aston Martin.

    In final, se pare ca britanicii au de gand sa mai foloseasca denumirea Lagonda, doar ca nu  sunt dispusi sa dea mai multe detalii in acest moment. Oricum, asteptam cu interes.

    Vizualizari: 1032
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »