rss

Aston Martin Cygnet ar putea ajunge in showroom-uri la anul

  1. 08/10/2009
  2. Tags: Aston Martin, Cygnet, Iq, Mercedes, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit ultimelor zvonuri, cel mai mic si mai ieftin Aston Martin va putea fi cumparat incepand cu 2010, uzina de la Gaydon aflandu-se in ultimele faze de pregatire pentru productia modelului-geaman al lui Toyota iQ.

    In afara logo-urilor diferite, a calandrului cu design specfic Aston Martin si a habitaclului premium, Cygnet va fi identic cu mini-ul japonez, dar va avea un pret absolut stratosferic: aproape 22.000 de euro.

    Ca si in cazul lui Mercedes (si al sau Smart ForTwo), Aston Martin il priveste pe Cygnet din acelasi unghi al automobilului compact, agil si eficient, ce nu face prea multe rabaturi la nivel de lux si confort doar pentru ca reprezinta o solutie ideala in mediul citadin.

    Mai pe romaneste, viitorul frate geaman al lui iQ va fi dedicat clientilor Aston Martin care se lupta zi de zi cu traficul din marile metropole europene – Londra, Paris, etc –, ei avand nevoie de o masina ceva mai potrivita acestui gen de “gherila” decat masivele GT-uri.

    Si totusi – 22.000 de euro? Nu obisnuim sa judecam masina in functie de cantitatea de tabla primita, insa, de data aceasta, e usor cam prea mult pentru atat de putin...

    Vizualizari: 1073