rss

Ariel pregateste un model nou

  1. 25/05/2009
  2. Tags: Ariel, Atom, Supercar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ariel este cunoscut pentru Atom, un roadster ultra-usor si hardcore, dar compania britanica nu vrea sa se opreasca aici, dorind sa prezinte un model nou. Nu sunt disponibile prea multe informatii in acest moment, dar un lucru e sigur: Ariel doreste sa se adreseze in continuare fanaticilor avizi de performante de top.

    Presedintele companiei, Simon Saunders, a declarat ca noul bolid va fi la fel de performant ca Atom, doar ca va alege alta cale spre acelasi rezultat. Se pare ca nu va fi animat de un motor pe benzina, ci unul ce va folosi combustibil alternativ sau chiar de unul electric.

    Diferente vor exista si la nivelul designului, cel de-al doilea model Ariel urmand sa primeasca o caroserie clasica, deci va semana mai mult cu masinile obisnuite. La fel ca acestea, sunt sanse bune sa ofere un pic mai mult confort, respectiv protectie impotriva elementelor naturii.

    Pana atunci, insa, Atom va fi dotat cu un V8 de 2,4 litri, care-l va ajuta sa aiba un raport CP/tona de doua ori mai bun ca Veyron!

    Vizualizari: 1133
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »