rss

Argintiul este cea mai populara culoare din lume pentru a-l 9-lea an consecutiv

  1. 04/10/2009
  2. Tags: alb, argintiu, Europa, rosu, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    Multi dintre noi s-au plictisit demult de el, insa si mai multi continua sa-l placa la nebunie: argintiul este rege in lumea vopselurilor din industria auto, fiind ales pentru cel de-al noulea an consecutiv drept cea mai populara culoare din lume.

    Numai in SUA, spre exemplu, aproximativ un sfert dintre consumatori aleg masini acoperite cu nuante de argintiu, in timp ce, in Europa, procentul este chiar si mai mare: 35%.

    Sclipitoarea culoare este urmata in clasamentul de pe malul celalalt al Atlanticului de alb (18%), negru (16%) si rosu (12%), castigand in ultimii 15 ani nu mai putin de 17 procente. In Europa, in schimb, cel mai aproape de argintiu este negrul (22%), urmat de alb si albastru la egalitate (13%) si rosu pe cea de-a cincea pozitie (9%).

    “Motorul popularitatii argintiului sunt toate acele efecte inovatoare care fac culoarea sa straluceasca mai mult decat un simplu gri. Diversitatea sa, de la nuante subtile la crearea unei senzatii de metal polisat, il ajuta sa se potriveasca unei mari varietati de vehicule”, a declarat Jane E. Harrington, managerul lui PPG – producatorul de vopseluri care a alcatuit studiul. Tente diverse intr-un ocean gri – se potriveste manusa lumii de azi, nu-i asa?

    Vizualizari: 1233