rss

Are 73 de ani si a distrus 10 masini exotice in ultimii trei ani!

 1. 13/11/2009
 2. Tags: Accident, Bugatti, Ferrari, Ford, Lamborghini
  Vezi toate fotografiile (10)

  Un om de afaceri din Florida, in varsta de 73 de ani, ar putea intra cu usurinta in Cartea Recordurilor la rubrica: "Omul care a distrus cele mai multe supercar-uri". Macelul nu a fost realizat intr-o singura zi, ci metodic, americanul reusind sa-si adauge in palmares o lista neagra de peste 10 masini exotice distruse in ultimii trei ani!

  "Pericolul public" a scapat nevatamat din toate accidentele pe care le-a provocat si, asa e, inca mai conduce!

  Printre ultimele masini distruse de el se numara un Ferrari 360 Spyder cu care a lovit o fantana din apropierea casei sale, un alt 360 Spyder care si-a gasit sfarsitul dupa ce a lovit un palmier cu 100 km/h si un Ferrari F355 pe care l-a avariat indirect, in timp ce rula la volanul unui Lamborghini Gallardo (in acest accident a mai fost implicat si un Ford F-350 Superduty).

  Iata o lista cu celelalte supercar-uri si masini rare care au avut de suferit dupa intalnirea cu bogatasul de 73 de ani:

  - Bugatti EB110
  - avariat in timp ce participa la cursa Palm Beach International,

  - un concept Ford Indigo - l-a cumparat la o licitatie, dar nu s-a bucurat prea mult timp de el (exista doar doua exemplare: celalalt se afla in proprietatea Ford),

  - Ferrari Dino
  , Ferrari F430 - avariat pe circuit,

  - Yenko Camaro
  - doar 50 de unitati au fost fabricate, iar acum sunt cu unul mai putin.

  - Ford Model T din 1909!

  Lista mai cuprinde cateva modele Westfield Sportscars si Caterham.

  Vizualizari: 2235