rss

Andretti nu crede ca accidentarea l-a oprit pe Schumacher sa revina in 2009

  1. 19/02/2010
  2. Tags: F1, Formula 1, Mario Andretti, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mario Andretti, singurul american care a contat vreodata in Formula 1, se declara bucuros ca Michael Schumacher va alerga din nou in Marele Circ si spune ca germanul a luat o decizie inteleapta cand a anulat revenirea de anul trecut.

    Dupa cum - probabil - va amintiti, in 2009 Schumacher a fost la un pas sa revina pe circuit la volanul unui monopost Ferrari ca inlocuitor pentru Felipe Massa, dupa accidentul brazilianului din Ungaria. In cele din urma, inainte de Marele Premiu din Valencia - prima etapa in care ar fi luat startul -, septuplul campion mondial a renuntat invocand o mai veche accidentare la gat de pe urma careia nu era complet refacut.

    Andretti, acum in varsta de 69 de ani, este de parere, insa, ca Michael Schumacher a renuntat din cu totul alte motive. "Am fost putin dezamagit ca nu a revenit anul trecut, dar a fost o decizie inteleapta din partea lui din mai multe motive: nu mai alergase niciodata la Valencia, Ferrari nu era cea mai buna masina, nu cunostea pneurile. Una peste alta, foarte intelept", a spus pentru publicatia elvetiana Motorsport Aktuell americanul care a cucerit titlul in 1978.

    Vizualizari: 2313
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »