rss

Alonso si McLaren, iubire imposibila

  1. 28/08/2009
  2. Tags: F1, Fernando Alonso, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Martin Whitmarsh, Team Principal McLaren Mercedes, a dezmintit astazi zvonurile care vorbeau despre o intoarcere soc a lui Fernando Alonso la echipa anglo-germana.

    Spaniolul este "legat" in ultima vreme de diverse echipe, cel mai mult vorbindu-se despre plecarea sa la Ferrari, dar exista si voci care sustin intoarcerea dublului Campion Mondial la McLaren, echipa pe care a parasit-o in urma cu doi ani din cauza relatiilor incordate dintre el si ceilalti membri, in special Lewis Hamilton.

    "Nu cred ca va reveni prea curand la noi. Nu am vorbit cu Fernando sau cu reprezentantii sai despre o eventuala intoarcere", a spus Whitmarsh. Boss-ul McLaren Mercedes a explicat de curand ca unul dintre cele mai mari regrete din cariera sa este legat de faptul ca nu a reusit sa faca lucrurile sa mearga pe vremea cand Fernando Alonso pilota pentru echipa sa, declaratie care nu a facut decat sa alimenteze zvonurile referitoare la o eventuala intoarcere.

    Pilotul care alearga acum pentru Renault a intarit si el cele spuse de Martin Whitmarsh. "Nu a fost vina unei singure persoane, cred ca toata lumea poarta o parte din responsabilitate. Asa cum am mai zis si cand am plecat de acolo, prefer sa termin pe locul patru sau cinci cu Renault, decat sa castig cu McLaren si sa nu ma pot bucura de victorie".

    Referitor la despartirea sa de Renault la finele anului, Alonso a spus: "Toata lumea a luat de buna informatia ca voi pleca, desi nici eu, nici altcineva nu a spus asa ceva. Daca nu plec la Ferrari, cred ca multi reporteri isi vor pierde locurile de munca...".

    Vizualizari: 899
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »