rss

Alfa Romeo vrea sa intre in Cartea Recordurilor

  1. 15/02/2010
  2. Tags: Alfa Romeo, Cartea Recordurilor
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a sarbatori inceperea anului centenar Alfa Romeo, Allams Alfa Romeo din Epsom, Surrey, a incercat sa faca istorie prin stabilirea unui nou record mondial, pentru cea mai mare parada realizata vreodata de Alfa Romeo.

     

    Duminica, 7 februarie, mai mult de 300 de proprietari de Alfa Romeo au sosit la dealership sa ia parte la eveniment, inclusiv o Alfa SZ, Alfa Spider 2000 Veloce si cel mai proaspat sportiv compact Alfa MiTo.

     

    Pentru un nou record era nevoie ca cel putin 200 de masini sa ia parte la eveniment, insa au fost inregistrate chiar 312 autoturisme Alfa Romeo.

     

    Karen Finn, organizatorul evenimentului, a declarat: "soarele straluceste pentru o zi record fantastica si dorim sa spunem un mare multumesc pentru toti cei care au facut-o cu adevarat speciala, mai ales conducatorilor auto, dintre care multi au strabatut drum lung pentru a participa.”

     

    Pentru a satisface cerintele oficiale, cea mai mare parada Alfa Romeo din lume trebuia sa fie in permanenta miscare de la inceput pana la sfarsit, sa nu existe o distanta mai mare de doua masini intre vehiculele participante in orice moment, iar fiecare conducător auto sa fie înregistrat inainte de eveniment. Camerele video au fost pozitionate de-a lungul traseului, precum si la start si finish pentru a asista verificarea.

     

    Cei de la Cartea Recordurilor vor verifica rezultatul incercarii in urmatoarele saptamani si ramane de vazut daca valideaza recordul.

     

    Vizualizari: 1392