rss

Alfa Romeo se va relansa in SUA cu Giulia

  1. 04/08/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, Fiat, Giulia, Mito
    Vezi toate fotografiile (1)

    Alfa Romeo se va relansa in Statele Unite iar primul model oferit clientilor americani este nimeni altul decat Giulia. Noul sedan Giulia este posibil sa fie mai atractiv pentru aceasta piata decat deja populara MiTo in Europa.

    Vestea a fost confirmata de catre presedintele Sergio Cravero din Torino. Se pare ca primele modele vor fi livrate in 2011 sau in 2012 si vor fi construite la o uzina Chrysler.

    "Giulia este o masina care ar putea deveni foarte interesanta pentru piata americana", a adaugat Cravero. "Avem nevoie sa construim masini impreuna cu Chrysler, pentru un nou Alfa Romeo. Trebuie sa gasim o solutie care are sens din punct de vedere economic. Noi nu putem astepta 10 ani sa vedem rezultatele." a continuat oficialul.

    Alfa Romeo isi propune sa vanda in jur de 250,000 unitati Giulia pe an. In afara versiunea sedanul Giulia, Alfa Romeo va mai aduce in SUA de asemenea, un SUV plus un sedan de dimensiuni mai mari, care va fi dezvoltat in colaborare cu Chrysler.

    Fiat va incepe de vanzarea de autoturisme in Statele Unite. Modelul 500 va fi primul model care va ajunge in SUA ca un Fiat, alaturi de alte vehicule preconizate pentru debutul peaceasta piata in acest an.

    Vizualizari: 1373
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »