rss

Alfa Romeo a lansat Brera Italy Independent

  1. 14/12/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, Brera, editie, italy independent
    Vezi toate fotografiile (9)

    Alfa Romeo si brand-ul  Italy Independent au colaborat pentru o editie speciala Alfa Romeo Brera, model care se inspira din lumea modei.
    Masina apare deja in jocul pentru Xbox 360, Forza Motorsport 3.

    Numai 900 de unitati vor fi construite, vanzarile incepand in Europa si apoi extinzandu-se in Japonia si Australia. Pentru a aduce inovatie modelului, Italy Independent a folosit la interior materiale cum ar fi panza, casmir, celuloza, fibra de carbon si Kevlar.

    Exteriorul a fost modificat cu jante de 18 inch din aliaj negru mat, cu un design asemanator palelor de turbina, capac de aluminiu  precum si etriere de frana rosii. Interiorul dispune de un volan tip sport acoperit cu piele neagra cu cusaturi rosii, pedale din aluminiu, precum si optional tapiterie din piele Poltrona Frau neagra cu cusaturi de culoare rosie.

    Cumparatorii pot alege intre modelele echipate cu propulsorul  2.2 litri JTS sau cel de 3.2 litri V6 cu 185 CP si respective, 260 CP. In ceea ce priveste transmisiile, Alfa Romeo pune la dispozitie o cutie de viteza manuala cu sase trepte  sau  transmisia automata Selespeed Q-tronic .

    Primul exemplar a fost livrat deja unui membru fondator al Italiy Independent. Acelasi vehicul va fi utilizat intr-un tur in jurul oraselor europene, inclusiv la Milano, Zurich, Paris si Londra.

    Vizualizari: 1748