rss

Adrian Ropotan conduce noul Citroen C5

  1. 27/04/2009
  2. Tags: Citroen, Citroen c5, Citroen romania, Fotbal
    Vezi toate fotografiile (5)

    Citroen Romania a anuntat astazi ca fotbalistul roman Adrian Ropotan, care in prezent joaca sub culorile echipei ruse Dinamo Moscova, va conduce ori de cate ori se va afla in tara noul Citroen C5, in versiunea Exclusive, care este echipata cu motor turbodiesel V6 de 2,7 litri ce produce 208 CP si 407 Nm de cuplu.

    „A fost dragoste la prima vedere! Este o masina cu un design impresionant si cu un stil dinamic si atractiv. Noul C5 este disponibil intr-o gama larga de motorizari si echipari, dar cel mai mult am fost impresionat de versiunea Exclusive, cu motor V6 de 2,7 litri si cutie automata. Masina aceasta are absolut toate dotarile care te fac sa te simti bine la volan: sistemul de asistenta la pornire in panta, suspensia Hydractive III, scaunul reglabil pe 6 directii pentru o pozitie ideala, detector de presiune in pneuri si multe altele”, a spus Ropotan.

    Modelul Citroën C5 cu motor V6 de 2,7 litri care dezvolta 208 CP si are un cuplu de 440 Nm, accelereaza de la 0 la 100 km in 9,6 secunde, viteza maxima atinsa este de 224 km/h, iar consumul mixt cu care este creditat acest model este de 8,5 litri / 100 km.

    „Cuvantul care descrie cel mai bine acest model este confort. Suspensia Hydractive III este impresionanta si nu am avut nicio problema indiferent de tipul de drum pe care am mers si, credeti-ma, nu au fost de fiecare data cele mai asfaltate. In plus, pentru un condus mai sportiv, setarea sport a suspensiilor este ideala la o astfel de masina”, a mai spus fostul jucator al lui Dinamo Bucuresti.

    Adrian Ropotan nu este primul fotbalist din Romania care conduce o masina Citroën. Brazilianul Julio Cesar a condus pe durata contractului sau la FC Dinamo un C-Crosser, primul SUV din portofoliul marcii, iar senegalezul Ousmane N’Doye a condus un C4 Picasso. „Citroën este o marca sportiva care se adreseaza tinerilor, iar performantele noastre din Campionatul Mondial de Raliuri confirma acest lucru. Incepand de anul trecut, Citroën s-a implicat si in fotbal, devenind furnizorul oficial de automobile pentru clubul britanic Arsenal Londra si implicarea Marcii noastre in sport nu se va opri aici”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

    Vizualizari: 2098
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »