rss

A fost sau n-a fost…coliziune?

  1. 13/08/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Am avut multe probleme din cauza soferilor agresivi,  insa cea mai dura a fost din cauza unui teribilist care a incercat sa ma determine sa ma dau din fata lui prin numerose blitzuri si semne obscene.

    Apoi, vazand ca nu ma feresc, a incercat sa ma depaseasca prin dreapta si a tras stanga in mine. M-a aruncat pe contrasens, de acolo intr-o alta masina si, bineinteles, dupa aceea a fugit.
    M-am dus dupa el cu o janta indoita si spoilerele desprinse, incercand sa il opresc. Eu am o Solenza, asa ca nu am avut sorti de izbanda. Am mers la politie impreuna cu cel pe care l-am lovit dupa.
     Acolo  a venit si teribilistul, declarand ca nu a existat nicio coliziune intre noi. A semnat procesul verbal, dar nu a fost de acord ca reparatiile masinilor sa se faca in baza politei RCA si ne-a spus ca nu avem decat sa il dam in judecata daca vrem banii. Am reparat masina pe CASCO, firma urmand sa il dea in judecata. 

    Am fost nevoit sa platesc, pe langa franciza, diferente de asigurare de 1000 de lei in total. Dar problemele nu s-au terminat aici. Respectivul a contestat procesul verbal si m-a chemat in judecata atat pe mine cat si pe politistul care a intocmit l-a intocmit. Neavand cum sa ma prezint, am trimis inscrisuri la judecatorie cu declaratia mea, asteptand un verdict.

    In urma unei expertize tehnice s-a tras concluzia ca nu s-a produs nici o coliziune intre cele 3 autovehicule,  respectivul pastrandu-si permisul de conducere,  ba, chiar mai mult, trimitandu-ma in judecata.

    Stefan Bogdan, judetul Bacau

    Vizualizari: 721