rss

9ff, Top Car si Cardi pregatesc programe de individualizare pentru Panamera

  1. 04/12/2008
  2. Tags: 9ff, Cardi, Panamera, Porsche, Top Car
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din primele fotografii ale lui Porsche Panamera inca mai ies aburi, iar masina va ajunge in showroom-uri abia in vara lui 2009; cu toate acestea, tunerii din toate colturile Europei pregatesc inca de pe acum pachete de individualizare care mai de care mai spectaculoase, primii despre care am aflat fiind 9ff si... doua companii din Rusia.

    Daca nemtii isi aratasera intentiile razboinice inca de acum doua luni, cand au prezentat cateva schite de design cu ceea ce au de gand sa opereze asupra coupe-ului cu patru usi, rusii de la Top Car si Cardi sunt destul de noi in acest joc, dar nu mai putin ambitiosi.

    Desi probabil ca nu vor reusi sa aiba aceleasi rezultate ca si cei de la 9ff la nivel tehnic (sa ne gandim doar ca germanii au scos dintr-un motor boxer de 911 Carrera peste 1.100 CP, asa ca inchipuiti-va ce ar putea face cu un V8 biturbo de 4,8 litri), slavii par a avea un raspuns pe masura pe coordonate estetice.

    Spre exemplu, cei de la Top Car vor propune cel putin doua modalitati de modificare a masinii, una radicala si cealalta ceva mai “blanda”. Prima nu va pastra mare lucru din componentele caroseriei, cea mai mare parte din acestea urmand a fi inlocuite cu unele produse in-house de tunerul rus.

    In plus, usile nu vor avea clante (se vor putea deschide cu telecomanda), iar in cele patru colturi ale caroseriei vor odihni patru roti cu jante spectaculoase de mari dimensiuni.

    Totusi, parca s-ar impune si ceva munca cu capota deasupra capului...

    Vizualizari: 1149