rss

9ff pregateste un Golf de 3 litri

  1. 02/05/2007
  2. Tags: Golf, 3 litri, 9ff, Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Recunoscut mai degraba pentru realizarile sale incredibile in domeniul modificarilor aduse modelelor Porsche, 9ff doreste sa arate ca preocuparile de natura ecologica nu sunt straine de angajatii companiei.

    Ca urmare, angajatii lui Jan Fatthauer pregatesc in aceste momente un Volswagen Golf foarte eficient in ceea ce priveste consumul de combustibil: doar 3 litri de motorina la fiecare 100 km parcursi.

    Inspirat de mai micul 3L Lupo, compacta echipata cu motorul de 1,9 litri TDi a fost „dezbracata” pana la nivelul sasiului in incercarea de gasi modalitati de reducere a greutatii, concomitent cu pastrarea calitatilor dinamice si a celor referitoare la siguranta pasagerilor.

    Masina va fi echipata cu diferite componente cu o masa redusa, iar locul anvelopelor de serie va fi luat de unele mai inguste, pentru a reduce frictiunea.

    9ff nu a vehiculat nici macar un pret aproximativ pentru produsul finit, dar, intr-un fel, ne indoim ca prea multa lume va da buzna in atelierele unui producator ce poate duce un 911 la 390 km/h pentru a cumpara o gagauta cu un motor sforaitor...
    Vizualizari: 931