rss

800 de cai pentru Mama Natura

  1. 16/04/2007
  2. Tags: Biodiesel, Chevy Impala, Pimp my Ride
    Vezi toate fotografiile (2)
    Da – ne referim la cai putere si nu – nu o sa va povestim cum cine stie ce obscur constructor european a mai gasit o noua cale de a salva planeta cu o masina care te-ar putea lansa in hiperspatiu.

    De fapt, cei despre care vom discuta sunt departe de a fi „obscuri”: vorbim despre baietii de la GAS, celebri multumita emisiunii MTVPimp my Ride”, ce-si vor aduce contributia la „Ziua Terrei” cu un super Chevy Impala propulsat de biodiesel.

    Asadar, pe 22 de aprilie vom avea parte de o emisiune cu totul si cu totul speciala, in care echipa ce nu are nici o problema in a introduce componente de zeci de mii de dolari in rable de cateva sute de dolari (atata timpo cat, bineinteles, cineva plateste pentru ele) va aniversa ziua planetei pe care locuim cu un Chevrolet Impala din 1965 intens modificat din punct de vedere mecanic.

    Construit in zilele in care cel ai tare banc din America era sa-ti intrebi dealerul auto cat consuma masina, limuzina a fost construita fara pic de constiinta ecologica, fiind propulsata de un V8 pe benzina urias si extrem de gurmand.

    Ei bine, simpaticii angajati ai companiei Galpin Auto Sports il vor arunca la gunoi si il vor inlocui cu un propulsor turbodiesel nou-nout din seria Duramax, folosit de GM la propulsia pick-up-urilor heavy-duty. In mod normal, gigantul de 6,6 litri dezvolta 360 CP, dar pe acest Impala el va dezvolta nu mai putin de 800 CP si va folosi drept combustibil biodiesel-ul.

    Nu ii va multumi pe deplin pe cei de la Greenpeace, dar ne gandim ca macar unul din ei va cadea in „pacatul” de a visa la cuplul maxim al „uzinei”...  
    Vizualizari: 986