rss

600 CP pentru Ford GT Roush

  1. 02/05/2007
Roush Ford GT
Compania lui Jack Roush produce la ora aceasta, alaturi de Saleen, cele mai reusite modele Mustang din punct de vedere al dinamicii pure, insa asta nu impiedica tunerul american sa ia in consideratie si preparate mai picante.

Bunoara, modelul de top al celor de la Ford, GT, care dezvolta in aceasta iteratie 600 CP.

Motivul pentru care Roush ofera abia acum un program de tuning pentru Ford GT este unul usor morbid: marcarea incetarii productiei supercar-ului cu motor de camioneta.

Botezat 600 RE, bolidul preparat va fi fabricat intr-o serie de doar 10 unitati la centrul tehnic al diviziei europene, localizata in Brentwood, Marea Britanie.

De fapt, aici este si singurul centru de service pentru Ford GT din Insula, dar operatiunile de vanzare ale masinii vor cadea in sarcina companiei Avro Motor Cars din Surrey.

Revenind la 600 RE, tunerii nu au specificat date concrete privind performantele dinamice, dar au fost bucurosi sa puna la dispozitie lista completa cu modificari, pe care au fost bifate, printre altele, modificarile aduse compresorului mecanic, montarea unui sistem de evacuare mai performant, geamurile fumurii, jantele amenintatoare de culoare neagra si centurile de siguranta cu prinderi in patru puncte.

Race on...
Vizualizari: 587